Prejsť na obsah
12. decembra 2011 / BuddySport

Právnici a ekonómovia si to rozdali v hokeji

Mikulášsky deň v Banskej Bystrici oslávili študenti Právnickej a Ekonomickej fakulty na ľade a v  plnej výstroji. Už po druhý krát sa proti sebe postavili študenti týchto dvoch fakúlt a zmerali si sily v ľadovom hokeji. Hokejové podujatia medzi fakultami Univerzity Mateja Bela a jej študentami začali minulý rok a zdá sa, že si ich študenti obľúbili. Na ľade sa predstavili študenti dennej či externej formy štúdia. Medzi hráčmi sa však našli aj učitelia a minuloroční absolventi. Zastúpenie malo aj nežnejšie pohlavie, a to v podobe brankárky ekonómov. Úvodné buli prišiel hodiť dekan Ekonomickej fakulty Ing. Vladimír Hiadlovský, PhD.

Stretnutie bolo prvé dve tretiny maximálne vyrovnané. Góly právnikov doháňali s prehľadom ekonómovia. Tretia tretina bola však pre ekonómov smutnejšia. Právnici nasadili svoje najväčšie posily a nakoniec zlomili svojho súpera s finálnym skóre 10:5 (4:2, 0:2, 6:1).

Hráčov na ploche hnali dopredu ich fanúšikovia, ktorých sa tam zišlo niečo cez 300. Oba tábory na tribúne boli dobre naladené a tak o zábavu nebola núdza. Viac informácií o podujatí si môžete prečítať na spravodajskom portáli BBonline.sk (vrátane foto) alebo na blogu Petra Čelka, ktorí pomáhal s organizáciou. Zvyšná foto dokumentácia je prístupná na Facebooku.

Ďalší zápas je na pláne vo februári 2012. Predstaviť by sa nám mali študenti humanitných a prírodných vied. Organizátorom podujatia bol BuddySport a Správa športových a telovýchovných zariadení mesta BB, mediálnymi partnermi BBonline.sk a TV ESO.

Pridaj komentár