Prejsť na obsah
27. októbra 2011 / BuddySport

Opäť je to (so športom) o niečo jednoduchšie

Uplynulé dni priniesli v BuddySport dve novinky. Prvou novinkou je, že naša snaha zjednodušovať prístup k športu si vyžiadala doplniť podmienky používania portálu. Učinili sme tak, aby sa vytvoril priestor pre novú službu. A toto je tá druhá novinka. Službou, ktorú spomíname je športový spravodaj.

Každý týždeň vám prinesieme v podobe správy do e-mailovej schránky prehľad športov na celý nasledujúci týždeň. Takto získate poľahky prehľad, kedy sa hrá váš šport. Je už na váš, či ponuku využijete a na niektorý šport a termín sa prihlásite.

Registrovaní užívatelia portálu sa musia na túto službu prihlásiť vypísaním e-mailovej adresy do nasledujúceho okienka.

Užívatelia, ktorí sa registrujú po 1. decembri, budú mať túto službu automaticky zapnutú pri registrácii do portálu. Športový spravodaj môžete kedykoľvek vypnúť a znova zapnúť (…a znova vypnúť a zapnúť). Dávame voľnosť výberu. Ak budete považovať náš spravodaj za spam, stačí sa odhlásiť. Veríme však, že táto služba bude pre vás prínosná a že si ju obľúbite. Stále platí, že akékoľvek nápady na vylepšenie sú u nás vítané.

Dôležité: Je rozdiel medzi Športovým spravodajom a správou z portálu. Spravodaj je dobrovoľný a príde len zapísaným (títo nemusia byť registrovanými užívateľmi portálu). Správa portálu je hromadná správa všetkým registrovaným užívateľom portálu, ktorá oznamuje dôležité zmeny v portáli (napr. zmenu podmienok používania a pod.).

Aby sme nezostali len pri slovách a “nepredávali” mačku vo vreci, pripájame ukážku Športového spravodaja, ktorý spomíname v tomto článku.

Na záver zostávame ešte dlžný vysvetliť doplnenie podmienok používania. Aj napriek tomu, že spravodaj je dobrovoľný, bolo potrebné ošetriť to aj v podmienkach. Z tohto dôvodu sme za bod III vsunuli nový bod: “IV. Informačné emaily”. Kompletné znenie podmienok používania si môžete prečítať tu.

Pridaj komentár