Prejsť na obsah
5. októbra 2011 / BuddySport

BuddySport | Bezpečnosť pri nákupe kreditov

Mnohí sa pýtate ako je to s bezpečnosťou pri nákupe kreditov cez internet. Navštívite prvý krát náš web a hneď sa dozviete, že musíte za služby platiť online. Je pravdepodobné, že ste voči takémuto spôsobu platieb nedôverčiví. Radi by sme teda priblížili ako je to s bezpečnosťou vašich online platieb. Pokiaľ ide o zákazníkov, bezpečnosť je u nás na prvom mieste. Na platby máme k dispozícii 2 služby: CardPay & PayPal (viac o kreditoch a ich nákupe sa dočítate tu).

CardPay

CardPay je produkt Tatra banky, vďaka ktorému majú klienti ktorejkoľvek banky vlastniaci platobnú kartu VISAVISA ElectronMasterCardMaestro alebo Diners Club možnosť platiť vo virtuálnych obchodných domoch. Zdroj: www.shoppingzona.sk

Aby sme to bližšie popísali použijeme nasledovný obrázok:

Pri tomto spôsobe platby si môžete všimnúť, že k vašim informáciám o karte sa dostáva iba banka. Táto nám na základe nich oznámi, či platba prebehla a my vám môžeme pripísať kredity. Tento proces pozostávajúci zo 7 krokov prebehne skôr než napočítate do 10. Následne si môžete hneď potvrdiť v internetbankingu výšku stiahnutej sumy za kredity.

Platba CardPay sa bezpečnosťou vyrovnáva výberu z bankomatu.

Spustenie a prevádzkovanie služby CardPay sprevádza prísny dohľad Tatra banky. Naše splnenie podmienok sa prejavilo aj zaradením BuddySport do Shopping zóny Tatra banky, kde nájdete aj iné organizácie využívajúce službu CardPay.

PayPal

Podobným štýlom funguje aj druhá možnosť platby. Túto zabezpečuje medzinárodne firma PayPal Inc. a je využívaná miliónmi ľudí po celom svete na online nákupy. Viac o tejto službe sa dozviete na www.paypal.com.

TIP: Na ich webe nájdete aj krátke animované video, ktoré ich službu vysvetlí.

Máte už skúsenosť s nákupom kreditov v BuddySport? Ako to prebiehalo? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti 🙂

One Comment

Pridaj komentár
  1. Mikal / okt 25 2011 6:40

    Ja som už kupoval kredity, a bol som veľmi spokojný s fungovaním pri nakupovaní. Mam zriadený PayPal a cez to to funguje perfektne!!!
    Diky BuddySport

Pridaj komentár