Prejsť na obsah
26. septembra 2011 / BuddySport

Ako je to s nakupovaním kreditov?

Jedným z hlavných piliérov portálu BuddySport.sk sú bezpochyby kredity. Pri snahe ponúkať vám denne niekoľko možností športovania sa portál nezaobíde bez systému platieb za športy. Starý, osvedčený spôsob platby na mieste je síce fajn, no vznikajú situácie, kedy nie je postačujúci. Čo sú to kredity? Aký majú význam v portáli a ako ich nakupujem? Toto sú možno otázky, ktoré u vás vznikajú. Nech sa páči, tu sú odpovede…

ČO SÚ TO KREDITY?

Pre potreby portálu www.buddysport.sk sú kredity internou menou. Touto menou si kupujete svoje miesto pre konkrétny šport a termín.

Príklad: Za 14kreditov si kúpim možnosť, ísť si zahrať hokejbal v utorok o 18:00 v Banskej Bystrici.

PREČO KREDITY?

Buddy Sport vznikal z myšlienkou vytvoriť priestor pre športovanie ľuďom, ktorí tento priestor nemajú. Prípadne tým, ktorí športujú ponúknuť doplnok. Radi by sme v budúcnosti ponúkali niekoľko športov denne. Dôvod je jednoduchý: Chceme, aby si každý prišiel na svoje. Ak to máme ale naplniť, je potrebné maximálne zjednodušiť systém. Okrem iného aj na strane platieb. Tu vznikli kredity. Pre zaujímavosť uvádzame pár výhod, nie len z našej hlavy, ale aj od vás, našich zákazníkov:

Drobné a problém s vydávaním | Už sa vám stalo, že ste nemali drobné na zaplatenie? Čakali ste so svojou papierovkou, prípadne veľkou mincou na výdavok? Bežný zážitok po športe. Pri kreditoch to ale nehrozí. Zaplatené máte vopred a presne toľko, koľko treba.
Žiadne prestoje | Ak sa ponáhľate po športe domov, čakanie na výdavok vás iba otravuje. V tomto prípade platenie po športe vôbec nemusíte riešiť. 
Prehľad vo výdavkoch  | Na portáli vám ponúkame prehľad vašich faktúr za nákup kreditov. Viete si každý mesiac/kvartál/rok pozrieť koľko ste minuli na šport a porovnať to prípadne s inými výdavkami.

AKO NAKUPOVAŤ KREDITY?

Konečne príde aj pár obrázkov, ktoré pomôžu vysvetliť nakupovanie kreditov 🙂 Do ponuky nakupovania kreditov sa dostanete cez hornú lištu po prihlásení sa na portál.

Následne sa zobrazí ponuka kreditov podľa ich hodnoty. Je na vás aký balíček kreditov si vyberiete.

TIP: Čím vyššia hodnota balíčku, tým viac kreditov navyše získate. V určitých časových obdobiach sa budú vyskytovať aj balíčky s inými hodnotami, no so špeciálnou ponukou kreditov.

Po vybratí balíčku kreditov nezabudnite zaškrtnúť v “Súhlasím s podmienkami” a môžete pokračovať ďalej v nakupovaní. Teraz príde na rad výber spôsobu platby. Aktuálne máme v ponuke dva druhy okamžitej platby.

CardPay | Prevádzkované Tatra bankou, platí na karty tipu VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro & Diners Club. (ODPORÚČANÉ). Na obrázku vľavo.
PayPal | Zahraničný platobný systém fungujúci v mnoho krajinách sveta. Platí pre embosované platobné karty. Na obrázku vpravo.

Akonáhle si vyberiete jednu z možností platieb budete presmerovaní na web príslušného poskytovateľa online platieb, kde budete vyzvaní zadať údaje k úhrade.

Po úspešnej platbe vám budú ihneď pripísané kredity na vašom webovom konte Buddy Sport.

Doplňujúce informácie ku kreditom, napríklad aj o platnosti kreditov sa dočítate na našom webe v časti “Ako to funguje?/Kredity”.

V prípade, že ste stále nenašli odpoveď na svoju otázku  ohľadom kreditov, neváhajte sa opýtať 🙂

Pridaj komentár